hygieniska arbetsmetoder

håller jag på och skriver om.. Satt typ 4 timmar idag och är så trött på allt vad mikroorganismer och sterilisering heter. Men ändå har jag bara gjort 4 av 12 uppgifter... Så vi får se vad som händer ikväll.. Kanske orkar fortsätta en timme till. Tog iaf en paus och var ute och gick i ungefär 1½ timme. Var väldigt skönt, men blev varmt eftersom min jacka gått sönder och jag bara har min vinterjacka. Borde nog tagit en extra tröja bara. Men det vet jag ju till imorgon om vädret håller i sig.

Har även fått tillbaka värmen i elementen. Tror inte att de varit här och luftat elementen ens. Elementet är varmt uppe men kallt nere. Men brukar det inte vara tvärt om när det är luft i dem? Jag har ingen aning. Tycker bara att det är stört att de inte är jämnvarma..

men nu hägrar duschen och sedan Idol... Svejs!

shit post-it...

Har precis kommit hem från badhuset och har varit och vägt mig.. -2,4 kg på 6 dagar.. =) Så nu är man peppad att bara köra på. Även om jag längtar till nästa vecka då man får lägga till riktig mat. Saknar verkligen något att tugga när man äter. Och smaken i munnen är inte helt underbar...*urk* Stort tack till den som uppfann tandborsten och tandkrämen...
Mätte mig även i morse och även där visade det minus. 11,5 cm totalt när man räknar ihop det...

Nu är jag ledig i 2 dagar till och de dagarna kommer bestå av långpromenader och att sitta och plugga. Nu har fronter kommit igång så nu är det bara att sätta igång och mata in arbeten.. ;-) Första handlar om hygien och smittvägar. Så efter detta kommer jag väl plocka fram handspriten och vara helt nojig över att man skall bli sjuk.. ;-)

Men nu är det Top Model som gäller innan man tar en snabb kvällspromenad för att fördriva tiden tills man får vea vem som åker ut ur Idol!

På bättringsvägen...

Nu börjar det gå lättare.. Är inne på 4:e dagen med god balans-påsar och energin börjar komma tillbaka. I natt är färsta natten som jag inte drömt om mat och jag vaknade inte ens hungrig... Det negativa är att jag sover så hårt att jag börjat gnissla tänderna igen och vaknar med spänningshuvudvärk... Men det är ju bara att damma av bettskenan så skall väl det också lösa sig..
Nu är det bara att se till att hålla sig sysselsatt så man inte får för sig att titta vad man har i skåpen.. ;-)
Hittills idag har jag både gått promenad, diskat och börjat att städa... Så nu kansk eman kan få ha ett rent hem också.. ;-)
Sedan blir det fler promenader och så skall jag ta tag i pluggandet så jag kommer igång och får in första arbetet...
Skönt att bli lite speedad nu när man har så mycket att göra...;-)

hungrig och orkeslös...

Andra dagen på enbart vatten och äckelgroggar... Går ändå helt okej. Hungern kan jag hålla i shack men att tvinga i mig dryckerna är en plåga. Igår tror jag att jag bara fick i mig två av tre soppor.. Och idag går det inge vidare heller.. Tror jag kommer dela upp den sista påsen på två så att jag slipper försöka få i mig så mycket på en gång tills jag vant mig med smaken... Men grönsakssoppan var faktiskt helt okej. Kanske för köra enbart den och smultron.. Den var inte heller så plågsam.. Men både choklad och tropisk höll jag på att få upp flera ggr.. Hur skall jag klara minst två veckor med enbart detta? Längtar verkligen tills jag får lägga till en frukt och ett mål mat.
Och att jag snart börjar känna mig piggare igen.. Igår sov jag 2 timmar mellan arbetspassen, idag en halvtimme. Jag är supertrött och vill bara ligga i soffan och kolla på film... En påse chips och en skål med dipp hade inte heller varit fel... ;-) Men den tiden är förbi...

Kan man köpa en påse motivation på statoil?

Sista dagen i mitt gamla liv

Imorgon är det dags att börja med mitt nya liv..
Angelica har dragit in mig i något jag inte vet om jag klarar mig levande ur.. ;-)
Ikväll skall vi till badhuset och "skriva och väga in oss" på deras 4-veckorsprogram för viktminskning. Så från och med i morgon är det bara 3 "groggar" om dan som gäller. Men jag får ju dricka vatten, mineralvatten och även kaffe och te så det skall nog gå vägen. Hoppas jag.. ;-)
Jag kommer verkligen behöva allt stöd jag kan få från alla håll.. Som tur är så vet de flest ajag känner om det redan så jag hoppas att de har överseende med att jag kommer vara på dåligt humör den närmsta veckan.
Så får vi se hur länge jag skall grogga innan jag går in i nästa fas... Minst en vecka, går det bra så kanske jag fortsätter i två.

Och eftersom jag inte får äta på ett tag nu så har jag passat på senaste veckan att äta tacos, grillchips och middag på park. Bara för att slippa tänka på att jag blir sugen på det.. ;-)
Och idag var jag, Johanna Och Therése ute och gick och sedan drack vi kaffe och åt supergoda muffins.  Så nu får man klara sig utan kakor också..

Men jag skall försöka tänka positivt!
(jag kan flyga, jag är inte rädd!)

Jag har ingen bil denna veckan så jag hoppas verkligen att det slutar regna tills imorgon när jag måste gå fram och tillbaka till jobbet. Två gånger dessutom eftersom jag går delad tur...
I måndags åkte jag med Angelica, men igår gick jag massor. Mätaren stoppade på drygt 11 000 steg. Tänk då om jag följt med på långpromenaden på jobbet. Då hade jag nog hamnat närmare 20 000. Hade varit lite coolt... Nu är jag bara uppe i 6 300. Lite dåligt. Får väl ta en sväng till senare om vädret tillåter. De närmsta dagarna får jag ju bara ta kortare promenader eftsrom jag kommer må pyton när alla kolhydrater och gifter skall ur kroppen. Är så nervös.... Hoppa jag klarar mig igenom torsdag och fredag på jobbet bara så jag kan plåga Jim sen på helgen bara... hehe...

Nu skall jag iaf äta en apelsin och kolla på tv...


En kvinna äger i snitt 19 par skor

Det står det om i aftonbladet idag.. Sitter och funderar på hur många skor jag äger och hur många av dem som faktiskt är hela och jag använder... Måste få tag på nya skor.. Hatar att köpa skor eftersom jag aldrig kan hitta några som jag inte får skoskav av...=/ Kan ju iofs ge mig ut i djungeln idag eftersom jag jobbar delad tur och inte börjar igen förän kl 15 idag.. Men orkar man?

Den 18/9 skall jag träffa Anna-Carin och gå igenom studieplanen så jag kan bärja läsa upp sjukvårdskursen på 200p. Hoppas verkligen jag blir färdig med den till innan jul så jag kan förtsätta med Psykiatri på också 200p. Vill kunna vara klar med båda kurserna till påsk så det inte går allt för lång tid in på våren och försommaren. Vill ju inte behöva sitta inne och plugga på min lediga tid när det är fint väder ute. Om det nu blir en vår/sommar nästa år...

Har länge sett fram emot mina tre lediga dagar jag skulle få i rad. Har inte varit ledig mer än två sedan juli, men så kom jag på igår att jag ändå måste gå in extra imorgon på grund av p-möte. (det 3:e sedan jag började mitt vik för typ 3 veckor sedan). Så det sket sig. Men men.. Får väl hoppas att jag hinner få 3 nya dagar innan nya schemat startar... ;-)

Nä, om man skall försöka sätta lite fart så man får något gjort innan man skall tillbaka till jobbet... ship och hej!