Ett steg mot sambofällan..

Igår började jag fylla i ansökan om att få hyra ut min lägenhet i andrahand from sommaren, jag sa upp min parkering och hemtelefon och bredband. Så nu hoppas jag bara vi kunde få tag på någonstans att bo där man kan tvätta håret 100 ggr om dagen om man så vill utan att det blir grönt..;-)

Jim chockar mig..

Haha.. Idag gjorde Jim nått jag aldrig trodde han skulle göra.. Satt vid frukostbordet idag och frågade på skämt vart mitt påskägg var. Och vad tror ni stog på köksbordet nu ikväll när jag kom hem från jobbet? Jo, ett påskägg sprängfullt med godis. =) Då blev jag jätteglad, hihi..
Annar har det nog inte hänt så mycket nytt. Börjar komma underfund med datorn nu.. Nu är det bara firefox som muppar sig ibland. Men det går att leva med..

Nu skall jag gräva lite i mitt påskägg och kolla på tv.. Chip och hej!

Ny dator - redan strul =(

Är så tröttsamt. Fick tag på en begagnad laptop som bara var 4 månader gammal. Billigt och bra tänkte jag men det visar sig snabbt att snålhet drabbar en illa i slutändan.. ;-)
Det börjar med att den stinker rök (vad annars när man köper den av en norske?)
 Sedan går det inte att ominstallera windows eftersom det är en hp så nu får jag nöja mig med att all text är på norska eftersom det inte går att installera språkpaket till den här versionen..*stor suck* Ja just det ja.. Jag heter Morten nu också pga allt detta.. Märks att jag inte var datageni i mitt förra liv. Men jag är lika nöjd ändå, är ju en vanesak...

Snart helg igen..

Nu är det snart helg igen. Och jag skall jobba.. =( Går på lördag kväll...
Men det skall nog gå bra.. Känns alltid motit påväg dit men när man väl är där så är det oftast rätt kul ju..
Ikväll kommer Jim hem och då skall vi sätta ihop sängen som kom igår. Äntligen.. Skall bli så skönt att kanske få sova en hel natt utan att vakna femtioelva ggr och vara trött i ryggen och så på morgonen efter.
Annars har det inte hänt så mycket tror jag... har tagit några promenader och fikat alldeles för mycket..;-) Iaf om man ser på bristen av träning.. Haha.. Tror egentligen inte man kan fika för mycket, bara träna för lite... =D


En helt vanlig helg..

Ja nästan iaf.. Igår kväll var det tv-soffan som gällde. Och idag har jag varit iväg och tagit en promenad med en kompis som jag inte sett på många år. Vi gick ett varv med hennes hund och tog sedan en fika.
Sedan trängdes jag i mataffären bara för att vi behövde mjölk till pannkakorna vi tänkte laga i eftermiddag. Och sedan dess har jag varit hemma. Eller a, hemma hos Jim då... Så nu känns det som det snart blir tv-soffan igen.. Skall ju gå på och jobba imorgon igen så det får bli en lugn tidig kväll. Ingen lust att vara sliten imorgon när man kommer till jobbet kl 7.
Sedan frågar jag mig själv var våren tog vägen!? Var ju soligt, varmt och skönt härom dagen. Nu regnar det och är bara några plusgrader igen. Vill ju ha sol, värme och fågelkvitter..;-)