Känns som det kvittar...

Har varit en sån dag idag..
Känns som en evighet till semestern, kan lika gärna skita i att ta nån semester..
Tvättkorgarna svämmar över, så varför lägga i en tvätt när man ändå inte ser nån skillnad?
Finns massa exempel jag kan dra, men varför skriva när ni säkert redan fattat poängen?

Tror att allt började när jag till frukost fick mögligt bröd, och nä, jag märkte inget innan jag bet i det...*urk*

Så jag tror jag lika gärna kan gå och lägga mig och sova och hoppas på att morgondagen blir bättre... Kan ju inte bli så mycket sämre än idag.. ;-)

Fotboll idag igen..

Men idag är jag en snäll flicka utan att luras. =) Vet inte om det ör pga att jag jobbat med Johanna hela dagen som gör att jag vill vara snäll mot henne eller om det är att jag är så trött att ögonen går i kors och jag håller på att gå helt i däck här hemma just nu.. Kommer nog somna på soffan när jag fått i mig vår sena middag..



Jag bara älskar fotbolls-em

Men inte pga den anledningen som anses normal utan för att man kan driva med fotbollsgalna arbetskamrater! =D
Undrar vad man skall hitta på när de spelar nästa match... ;-)
Johanna, din reaktion var värd allt guld i världen!

Börjar ordna upp sig..

..Efter en körig helg... Slapp följa med till Avesta i fredags, och det var skönt eftersom det "tillstötte komplikationer" och de kom hem 6-7 timmar efter de beräknat. Och Min lägenhet skulle ju inte blivit uthyrd i andrahand förän på torsdag, men hon som skall hyra den flyttade in i fredags eftersom hon skulle börja jobba redan idag. Så nu slipper jag tänka på den på ett tag. Skall bara få tag på strömstadbyggen så de läser av elätaren så jag slipper betala hennes el..=)

Annars är det som vanligt här.. Jobbar för fullt och längtar snart ihjäl mig efter semestern som jag har i augusti. Idag har vi sista personalmötet innan sommaren så man måste in tidigare så det blir en lååång dag i dag också. Men sen jobbar jag bara en dag till och sen så har jag ledigt i tre dagar utan att ha planerat att göra nånting. skall bli riktigt gött..

Bara ett "måste" jag har att göra och det är att åka ut och lämna present till mamma som fyllde år igår. Men har man tur så kanske man får sig en kopp kaffe eller nått och då kan det ju vara värt det..=P

Men nu måste jag ta tag i dagen om jag skall hinna göra mer än bara sitta på jobbet idag...

Aj aj..

Jag hatar min ljusa hud. Några timmar i solen och man ser ut som julskinka.. =( Var lite småröd igår och låg på lagunen en stund idag på förmiddagen och försökte att inte sola ryggen så mycket.. Men hela kvällen har det bränts nått fruktansvärt på ryggen. =( Och eftersom man är ensam hemma får man försöka smörja in sig med after-sun så gott det går.. Inte lätt att komma åt men.. Man får väl skylla sig själv som inte aktar sig bättre.

Har iaf börjat jobba på mitt fasta schema nu, på min fasta tjänst. Känns ganska bra faktiskt. Men det kanske mest beror på att vi tagit det lala i värmen. ;-) Men men..

Nu blir det snart sängen om man skall orka upp kl 6 imorgon...;-)