Jobb =)

Idag har jag skrivit på ett vik som räcker året ut. Så jag kommer fortsätta jobba när mina sommartimmar tagit slut.. =D Det är ungefär 80% och jag kommer få möjlighet att läsa upp sjukvårdskursen som det var tänkt. Och som det ser ut nu så kan jag ta ett extrajobb typ på kvällar och så om jag vill så jag får lite extra pengar eftersom lönen inom vården inte är så mycket att hurra för...=( Får se hur det blir lite senare om det blir att vi ändrar mitt schema till lite mer kväll och så när vi ser hur behovet ser ut.

Men nu skall jag lägga mig och vårda min förkylning så jag orkar jobba 8 av 9 dagar....

Det skall en kvinna till... ;-)

För att allt skall fungera som det skall... =D
Har ju beklagat mig länge över att bilen varit trasig. Vindrutetorkarna och klockan har ju varit stendöda.
Säkringen var hel och jag skulle få hjälp att laga den.
Nu blev jag så trött för att ingen hjälpte mig fort nog så jag lagade den själv.. ;-)
Felet var iofs inte större än att den hela säkringen visade sig vara trasig iaf... haha...
Men nu fungerar dom ju som dom skall och jag kan köra bilen när jag behöver den som bäst, i regnet...
Och jag lovar att nu kommer sommaren äntligen eftersom mina vindrutetorkare funkar igen...

Den onda cirkeln..

Har känt på mig hela dagen att den här natten skulle bli ett rent helvete... Och visst hade jag rätt...
Kom hem från jobbet, duschade och la mig i soffan och slappade, höll på att somna redan vid 21.30-tiden..
Gick upp och la mig för att sova, vände och vred mig och trasslade in mig i lakanen.
Fick sällskap av en extremt trött pojkvän en halvtimme senare som somnade innan han lagt sig typ..
Fortsatte vända och vrida mig och hållet äntligen på att somna när jag vaknar med ett ryck av att J får SMS. Går upp och pissar för trettioelfte ggn och går tillbaka till sängen och lyckas somna! I typ 3 minuter när telefonen ringer och väcker mig. Tack för den, hade lust att slita luren i småbitar och bara skrika och stampa på den.
Förstökte somna om, som visade sig självklart vara helt omöjligt... Vände och vred på mig i två timmar, flyttade över till andra sidan sängen och puttade på J så jag iaf fick ner halva mig i sängen.
Vid 1.45 gav jag upp och gick ner till köket... Så nu har jag fyllt diskmaskinen och startat både den och tvättmaskinen. Nu skall jag äta nått och hoppas på att kiunna somna om en stund.
Tog ju för f**n dubbel dos av insomningstabletter för 2 timmar sedan som inte vill verka ett piss...

Men jag ser mönstret i mina sömnproblem! När J är sådär f*rbannat trött som han var ikväll och sist som jag hade det såhär så snarkar han intill förbannelse och det stressar mig. Jag kan omöjligt somna, blir bara superstressad och börjar hyperventilera eftersom jag vet precis hur det kommer bli.
Han somnar före mig och snarkar han inte så väggarna vibrerar så flåsar han mig på ryggen.
Jag blir förbannad för att jag inte får sova och då är det ju omöjligt att somna, vilket gör att jag bara blir ännu mer förbannad.... = onda cirkeln!

Regnets baksida

Som de flesta garanterat är medvetna om så har det regnat alldeles för mycket den senaste tiden..
Det är översvämninngar i småland och vägar försvinner och hus blir förstörda. Oftast är vi ju väldigt skonade mot detta när vi bor i Strömstad.. Förutom Skee som brukar bli översvämmat lite då och då.
OCh jag trodde verkligen jag hade mitt på "det torra". Soeciellt med tanke på att jag bor på 4:e våningen i ett hus som är ca 2 år gammalt. Men det upptäckte jag igår att så fel man kan ha...
Set har regnat in i mitt vardagsrum, inte så mycket att gnälla över egentligen, antar bara att fasaden blivit mättad av all fukt så att lite trängt in genom väggen. Men det är ju synd att säga att det ser vackert ut...
image19

Så såg det ut igår eftermiddag.

Och det här är nu:

image20

Det är fler men mindre fläckar nu och eftersom vädret verkar bli bättre så hoppas jag att de torkar upp ordentligt. Även om tapeten blir asful efteråt så kan det ju inte bli värre än hur det är nu...

Mailade Strömstadsbyggen igår men har inte hört något från dem så jag får väl ringa och kolla så de sett det. Jag vill ju inte behöva betala för det den dagen jag skall flytta härifrån.

Idag är sista dagen av den här långledigheten och jag längtar verkligen till att få gå och jobba imorgon. Visst är det skönt att vara ledig några dagar, men bara om man har något att göra.
Jag har ju suttit fast i den här lägenheten eftersom det regnat. Man kan jui nte gå ut och gå och jag kan ju som sagt inte ta bilen om jag inte har någon med mig som kan leka manuell vindrutetorkare å mig.. ;-)


Nä, nu skall jag se om det går att hitta något ätbart i frysen.

Avskriven från ams...

Så långt gick det.. Nu har jag tackat nej till två jobb eftersom jag jobbar så mycket de närmsta 6 veckorna att jag inte kan ta annat jobb och då är jag avskriven. För att inom en månad behöva gå dit och anmäla mig igen när jag skrivit på det nya anställningsbeviset. Känns inte som att man gör annat än hänger i deras lokaler och väntar på att få träffa en handläggare 5 minuter för att berätta vad man gör och inte gör om dagarna....
Visst känns det skönt att slippa det nu, men jag är ju ändå tvungen att snart göra om allt igen... MAAAAAAAS.............

Och nu är jag ledig två dagar och det ösregnar ute så jag känner mig som fånge i mitt eget hem eftersom jag inte kan ta mig någonstans eftersom jag inte kan köra bil när det regnar.... Jag måste få tag på någon som är duktig på bilel och kan se vad som är fel med mina vindrutetorkare.... Känns väldigt meningslöst nu eftersom det just är de här dagarna jag behöver bilen, men då jag jag ju självklart inte använda den... Räknas detta som i-landsproblem?

Nä... Får väl slita på dammsugaren istället då...