Äntligen..

..Har jag fått tummen ur att gå och köpa nya skor.. Äntligen några som ser normala ut och inte gör att mina fötter ser ut som skidor... ;-)
Annars händer det inget nytt här. Fick ingen träningsvärk efter gymmet sist. Blev nästan som en besvikelse... Och egentligen borde jag ta mig dit i eftermiddag eller imorgon men jag tror jag väntar till måndag.. ;-) Klassiskt.. Haha.
Igår kom iaf Johanna hem igen. Var och fikade med henne förut och det var verkligen skitkul att se henne igen och få höra om hur de haft det och så.
Imorgon skall jag nog eventuellt ta en fika med en kompis som jag knappt sett sen jag gick ut 9an. Kommer också bli kul. Höra vad hon har haft för sig under alla dessa år och vad hon vill göra framöver..

Sen blir det väl till att städa sovrummet här hos Jim och se fram emot att vi nog får sängen till veckan så man äntligen kan få sova normalt igen.

Nu blir det film.. Chips och hej.. ;-)

chockar mig själv..

Idag har jag varit på gymmet för första ggn sen i oktober. Har haft sån ångest över min otroligt dålga självdisiplin. Men idag fick Marika mig att ta mig i kragen och gå dit. Hade verkligen ingen lust men nu är jag väldigt tacksam. Även om jag funderar på hur man skall lyckas ta sig upp från sängen i morgon bitti... ;-) Men det blir ett senare problem. Nu är det bara att köra på.. Måste verkligen komma igång igen så man får rört på fläsket och gå ner iaf några kg till innan sommaren. Inte så kul att ta upp hela stranden själv ju.

Annars händer det inte så mycket här. Eller iaf inte nått man kan skriva om så här.. Säger bara att framtiden ser väldigt ljus ut för min del just nu.. =D

hmm..

vart är presentkortet jag fick i julklapp? såg det för någon vecka sedan och nu är det spårlöst borta...=(

Tillbaka till verkligheten!

Idag går jag på mina tre dagar igen. Att jobba 3-3 är helt underbart, men de tre lediga dagarna går ju alldeles för fort.. Men memen.. nu har jag snart gjort halva mit vikariat så sen är jag ju "arbetslös" igen.. Då kommer jag väl klaga på att det är för mycket ledighet och att dagarna går i snigelfart igen. Är iofs inte orolig för att inte få jobba. Även om det inte blir heltid så någon dag här och där gör ändå gott i kassan...
De här tre dagarna har ändå varit ganska händelserika, på både gott och ont.
Jag har fått kontakt med en gammal klasskompis som jag tänkt mycket på under åren som gått. Skall ringa henne och höra om det passar med en fika så vi kan uppdatera oss. Skulle vara väldigt trevligt.
Har även fått städat vilket var mer än behövligt, även om jag fortfarande inte har hunnit tvätta och sånt så får jag ta resten till veckan. ;-)
Det tråkiga som hänt de här dagarna är att min farmor blivit väldigt sjuk. Hon blir 87 i år och har i stort sett alltid varit pigg som en lärka. I förrgår kväll fick hon en stroke. :-( Men nu har hon blivit flyttad från NÄL till stroke-avdelningen på Uddevalla sjukhus. Där får hon hjälp med rehabilitering och sånt. Och hon har redan gjort flera stora framsteg. Så det är skönt.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Inget jag anser att man behöver fira direkt. Det finns ju 365 dagar på ett år (i år har vi även en "bonusdag" ju) att visa varandra uppskattning. Varför skall man då ha en speciell dag där allt skall vara så perfekt? Gillar jag någon så visar jag det, spelar ingen roll om det är 14 februari eller en regnig höstdag i oktober. Bara för att affärerna skall tjäna massa pengar på rosor och hjärtrydda prylar.
Ungefär som julafton. Folk har så höga förväntningar att det skall bli en trevlig dag där familjen är samlad och maten skall vara i överflöd. Man skall köpa presenter till varandra och umgås en hel dag. Men i själva verket så gillar man inte hälften av maten som dukas fram och släktingarna går en på nerverna inom några timmar för man umgås på en alldeles för liten yta. Presenter är iofs alltid kul att få, men absolut inte viktigt för mig. Känns som att man måste önska sig nått för att alla skall vara glada. Medan i själva verket så vill man ha nått så kan man ju faktiskt gå och köpa det själv...

Jaja... Nu har jag fått bittrat av mig idag också... Då är det bara dags att stoppa nått ätbart i magen och börja tänka på att ta sig iväg till jobbet igen..

Ont i magen...

Fick så ont i magen när Jim sa att han ville ha hörnsoffa om vi flyttade någon annanstans... Finns det något som är fulare? (kan iofs räkna upp massa saker som är i samma klass...) Tycket det är mycket finare med typ 2+3 eller så. Varför skall killar vara så enspåriga?

Middagstips tack!

Det är så tröttsamt.. Känns som man vecka in och vecka ut väljer mellan 5 olika maträtter och aldrig varierar sig.. Är så trött på att äta nu så jag funderar på att lägga av tills jag fått ett bra middagstips jag kan prova... ;-) Får leva på chipsen som Jim hoppas han skall få avnjuta till filmen ikväll... Får stoppa undan några i något hörn man kan småäta tills det börjar dundra in tips... hehe...