Jobbdag..

Snart dags att ta sig iväg till jobbet.. Börjar kl 15 och är inte ett dugg sugen på att gå dit öht.. =(
Trivs inte lika bra där som uppe på det andra boendet ju.. Men men, om jag inte jobbar kommer jag ju aldrig komma helt in i jobbet och få en chans att trivas där heller..

Har inte gjort ett piss idag heller.. Sov ganska länge för en gångs skull. Kollade lite på tv innan jag åkta in till stan och handlade. Så jag har iaf mat att ta med mig till jobbet så jag slipper hungra ihjäl.
Sedan har jag bara suttit här istort sett. Blir så trött på mig själv.. Hade tänkt att ta en långpromenad, men det blåste så kallt så jag fick aldrig tummen ur.. Vad säger det om min karaktär?

Nä.. Jobbet nästa!

Fredagstråk..

Fredagar är alltid så sega om man inte skall jobba eller plugga.. Känns nästan som att jag inte gillar helgerna när jag inte har något planerat, de är ju så sega då.
Imorgon skall jag ju jobba på kvällen så då finns u nått att göra iaf.. Får väl se till att gå en lång promenad på dagen eller nått så timmarna tickar på..
Sen händer det inget förän måndag, som är första dagen på APUn. Jag skall börja 1330 första dagen. Så får vi se om det kan bli kul!

Jag är så sjukt sugen på en "syndare".. Jag har varit sugen på kycklingburgare från McDonalds i flera veckor..

Imorgon hoppas jag iaf att jag får en chans att sova ut ordentligt. Ímorse vaknade jag av foderbilen som stog utanför på gården och surrade...*hata grisarna* ;-)

egentligen borde jag passa på att börja plugga och få iordning APU-uppgiften. Den handlar om anhöriga till utvecklingsstöra eller personer med funktionshinder. Den såg ut att vara lite småflum. Får läsa iordning allt så jag vet vad det är jag skall göra egentligen...

På tisdag måste jag komma ihåg att kolla på 45 minuter.. Är ju en familj från Strömstad det handlar om, och den sekten de varit med i.. Skall bli spännande! Hoppas bara jag kan hålla ögonen öppna.. ;-)

Äh.. Jag får väl fortsätta fredagskvällen med att lägga mig på soffan.. ha'de

Ostrukturerad..

Det är just vad jag är.. Gör massa saker samtidigt, springer fram och tillbaka och får verkligen inget vettigt gjort. Nu har jag varit vaken i typ 7-8 timmar och vad har jag gjort? Jag har varit hos min APU-plats och tittat lite och fått schema. Men de senaste tre timmarna har jag bara suttit hemma och plockat lite men inte gjort någon nytta.
Jag måste städa, diska, laga mat och plugga. Måste skärpa mig så jag slipper stressa igenom allt imorgon ju.

Har en muntlig diskussionsredovisning imorgon kl 9. Det kan ju vara bra att ha läst igenom alla lagar (LSS, SoL, LASS m fl) så jag vet vad jag skall säga och vad jag tycker om dom.

Känns så konstigt att veta att man bara har knappt 4 månader kvar på utbildningen. Kändes som att tre terminer skulle vara för evigt. Men nu är jag snart färdig och det börjar bli dags att börja jaga jobb. Har iofs jobb tills över sommaren och hoppas att det kommer lösa sig till hösten. Det brukar det ju göra allt eftersom. Får jag timmar så kan an ju klara sig ganska bra. Om inte får jag väl gå på gatan eller nått.. ;)

Har piggat upp min tillvaro med en ny mobiltelefon också (W710i)! Hade aldrig gillat den gamla och nu fick jag en ny utan att betala för den... I affären iaf. Kändes som stöld nästan, men eftersom jag band upp mitt abonemang igen så kommer jag ju betala för den allt eftersom.

Nä, nu SKALL jag få något gjort! Ha're


Hjärnsläpp!

Har panik! Skall lämna in ett arbete imorgon och jag har inte ens fått ihop en sida. Problemet är att jag inte tror att jag kan få ihop mer heller.. Så jag antar att det får "bära eller brista"...

Har jobbat både idag och igår.. Känner att jag trivs bättre på mitt gamla jobb, men det blir säkert bra det här också när man kommer in i det.. Lite mer osocialt med de boende bara. Känns som man sitter och hänger runt köksbordet bara..

OCh jag är så sjuukt sugen på ostbågar.. Vet inte varför men.. Får väl försöka tänka på nått annat så jag får bort de tankarna... Får väl knapra på en morot eller ett knäckebröd istället!

Tjipp hej, nu skall jag lägga mig på soffan och vänta på att klockan blir sängdags.. ;-)

Seg dag!

Idag har det varit riktigt segt.. Vaknade första gången vid 5.30 och var klarvaken och vrålhungrig! Somnade om och halvsov fram till 8 eller nått när jag gick upp.
Åkte till gymmet innan lunch och tog ett rejält konditionspass.*stolt*
Har upptäckt att jeansen sitter lite lösare, men tyvärr tror jag att det är för att jag har töjt ut dom genom att ligga i soffan och päsa och inte för att jag faktiskt gått ner i vikt... Men men.. Det kommer väl snart det med nu när jag tränar såpass som jag gör. Tycker iaf att det borde märkas NÅTT snart iaf..

Har fortfarande ingen motivation att plugga, vilket resulterar i att jag får sitta hela dagen imorgon. Har egentligen ingen lust, men jag tror att det kommer gå fort när jag väl får tummen ur.

Nä, nu skall jag gå och göra en blåbärspaj att flotta mig med...

En helt vanlig dag...

...utan motivation att plugga. Precis som vanligt..=(
Tog mig iväg till gymmet iaf. Blev lite mage & rygg innan jag ställde mig i konditionsrummet i 40 min.
Så jag har väl gjort lite nytta idag.
Nu skall jag bara lämna in arbetet om ögat & örats anatomi så har jag gjort mitt för i dag. Borde verkligen ha diskat eftersom det fortfarande inte blivit av men jag får väl ta det på måndag när jag kommer hem igen...

Nu måste jag sätta fart om jag skall hinna! Ha de!