Längtar..

..Till sommaren.. Är så less på regn och blåst nu att jag bara vill gå i ide och sova till april/maj... Hoppas tiden kan gå lite fortare nu de närmsta månaderna så man slipper vänta ihjäl sig..
Iofs så lutar det ju åt att jag får jobba hela sommaren.. Men men... bättre det än vara ledig på vintern.. haha...

Men nu får man väl gå och glo lite på tv och invänta att klockan kan bli såpass att man kan med och gå ocg lägga sig... måste ju upp strax efter 6 imorgon för att jobba... Puss och hej! =)

Nya skor..

..Var vad jag tänkte köpa idag. Men jag hittade verkligen inga jag kunde tänka mig. Ändå vill jag bara ha vanliga typ jympaskor att ha till vardags. *suck* Jag vill ha tips på några snygga NUUU... =)

Dryygt.. =(

Har varit förkyld i en vecka nu.. 9 dagar för att vara exakt.. ;-) Är då tjötigt att aldrig få ordentligt med luft ju..
Vill bli frisk nuu...
Annars har det inte hänt så mycket.. Johanna åkte till Alperna inatt =( så nu kommer man inte träffa henne på 3 månader. Måste fixa skype så man kan snacka iaf.. sen blir det ju att hålla kontakt över nätet. Imorgon börjar jag iaf jobba på hennes rad så då går nog dagarna lite fortare iaf.. Tjötgt att ju fler dagar jag jobbar = ju närmre är det till hon kommer hem. Men när hon kommit hem har jag inget jobb längre... Det är ju vad man kan kalla dilemma.. haha... Men men... som det ser ut nu så blir det ju jobb där till sommaren igen och några månader som arbetslös borde man ju klara av..
I vilket fall som helst så längtar jag till sommaren.. skall bli så gött att få lite sol och värme! (om det nu blir det i år). Isf hade jag ju kunnat tänka mig semester.. ;-) Men man får väl jobba på... Nästa år så kanske man kan få sig lite sommarsemester ändå... (som jag sagt flera ggr förut...)

Men men... nu skall jag gå ner och kolla på förlossningskliniken. Intressant!

Uppdatering!

Var visst längesedan jag skrev här.. Inte för att jag tror så många är intresserade men jag har ju ändå haft en fel besök här sen jag var inne sist..
Sedan sista inlägget har det hänt:                                                                                          Ingenting....
Jag har jobbat på som vanligt och försökt att träffa kompisar däremellan. Faktiskt varit ute och festat nån gång med.. Jag har skrivit på papper så jag fick förlängt vik mellan 1/1-13/1 för att sedan gå över på ett annat vik till mitten av april som jag varit lovad sen innan. Funderar mycket på vad jag kommer göra till sommaren.. om man skall vara kvar eller om det är dags att se sig efter något annat. Och när man just bestämt sig för en sak så ombestämmer man sig snart och just nu vet jag inte alls vad jag vill...
Ofta känns det som en idé att söka sig vidare för jag har små chanser att snart få en fast tjänst och även om jag skulle få det så är steget stort till heltid... =/
Skulle jag få en fast tjänst så är framtidsplanerna genast mycket närmre än vad de känns just nu... skall man tänka smart eller ska man göra det som idag känns roligast?
Det enda jag med säkerhet vet är att jag inom snart kommer få ett inbetalningskort från CSN för att börja betala tillbaka min skuld på drygt 76 000 kronor.
För de pengarna skulle jag ju lätt ha kunnat köpt en ny tv, en ny dator och en ny soffa och lite till av allt jag vill ha... men men.. Jag har ju iaf en utbildning även om fast tjänst ligger långt borta just nu...
känns dydtert men jag vet att jag skall tänka positivt.. så nu skall jag äta lite frukost och se om det finns en fortsättning på boken jag precis läst ut...