Uff..

Har egentligen inget att skriva känns det som.. Har jobbat mina tre första dagar efter semestern och på ett sätt så känns det som om jag aldrig varit borta från jobbet. Klassiskt...
Jim är iväg och jobbar och jag sitter hemma och har dötråkigt just för tillfället.. Har massa saker man måste göra men 0 energi... Skall nog käka nått och vänta på att klockan skall gå så man kan gå och lägga sig... ;-)

Getingar...

I morse när jag vaknade var anticimex utanför köksfönstret i snygg mundering och hade ihjäl vårt kära getingbo på utsidan huset.
Skönt att äntligen bli av med dem och jag lovade även att se till att Jim inte skulle dit och slicka på giftet de lagt ut på grundmuren.
Efter några timmar i stan kommer jag hem och inser att giftet inte funkat som det skall... Getingarna har flytt fältet och på nått vänster tagit sig in i köket så jag har hela kvällen jagat getingar med flugsmälla.... Tur att de blivit lite groggy iaf och jag har klarat mig från att bli stucken...

Semester..

Nu har jag äntligen semester, var på tiden..
Har inte hunnit göra mer än hjälpa Johanna sätta upp nya gardiner och dammsugit här hemma, men varför stressa när man är ledig i 3 veckor?