Typ en månad kvar

Nu är det ungefär en månad kvar tills jag skall ha flyttat.. Det som skall sägas upp är uppsagt och adressen är tom ändrad from 1/5. Och jag har börjat så smått att sortera i garderoben. Men det är så mycket kvar att det inte är roligt att börja för man ser ingen skillnad ännu. Och jag som önskar att myket skulle vara klart den dagen flyttlasset går. Men men.. Får väl ta semester sista veckan eller nått..;-)
Och vem vill sitta inne och sortera papper och skräp när solen skiner och fåglarna kvittrar ute? Då vill man ju sitta i solväggen ock käka glass ju.. =(
Nu jobbar jag ju nästan varje dag igen också. Och nu känner man verkligen hur "bortskämd" man blir med 3-3, eller iaf hur mycket man behöver det när man jobbar där uppe. nu har jag jobbat massa och visst att jag mest jobbar 5 timmar på kvällen men jag är bara ledig en dag i stöten och man är helt seg i kolan..
Nu har jag ju iaf fått tummen ur att fixa en tid hos "bossen" så man får gymkort genom jobbet. Då kommer jag betala mycket mindre än idag så då känns det inte lika jobbigt när man inte använder det..=D Man kanske hade blivit mer motiverad att gå dit och träna om man hade fått betala straffavgift på outnyttjat kort? Men den affärsidén skall man nog knipa käft om.. Haha...

Verkligt..

Nu börjar det bli verkigt att jag skall flytta. Igår adressändrade jag from 1/5 och idag fick jag tacka nej (tack och lov att jag hade en anledning) till att medverka i en tidning ang att Strömstads byggen fått igenom sin hyreshöjning på 3,7%.
Men nu är jag även här ute på landet en dag tidigare eftersom jag är hundvakt och inte orkade vara först en natt i stan för att sedan flytta hit henne för resten av helgen.
Så nu skall jag laga middag och tillbringa kvällen framför tvn. Även om det känns som man borde vara ute i det fina vårvädret. =/

kirbur = rubrik

Var ett tag sen jag skrev men det är mest för att jag inte har nått vettigt att skriva..
Skall iaf vara ute ur lägenheten innan 15 juni så nu måste man ju snart börja sortera och kasta och sånt iaf.. det skall bli skönt.. Bara man väl kommer igång så det blir gjort..
Men det är ju hela vägen dit som kommer vara seeg..

jaja.. slutmasat för idag..